BURSA / YENİŞEHİR - SÖYLEMİŞ ORTAOKULU

Trafik kuralları konusunda duyarlılık oluşturmak için hazırlanan kamu spotları

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Ock

TEKNOFEST, Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında kasım ayında çeşitli etkinlikler yapıldı.

Kas

Millî Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıkladı.

1O KASIM ATATÜRKÜ ANMA VE ATATÜRK HAFTASI

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ,okulumuzda çeşitli etkinliklerle büyük bir coşku içinde kutlandı.